Hrášková pomazánka s wasabi

02.05.2020

Porce: ?
Doba přípravy: 10 min

Suroviny

  • 1 plechovka zeleného sterilovaného hrášku (cca 250 g) 
  • 1 lžička wasabi 
  • 1 kyselá okurka (jemně nastrouhaná) 
  • 1 lžíce slunečnicových semínek
  • 1 lžíce vody

Postup přípravy: 

  1. Hrášek slijeme a propláchneme, rozmixujeme  ho s trochou vody na jemnou kaši a přidáme nastrouhanou okurku a wasabi. 
  2. Promícháme a nakonec přidáme slunečnicová semínka. 
  3. Servírujeme na oblíbený chléb. My přidali ještě tofu osmažené s trochou sojové omáčky na pánvi. 
Tuto pomazánku jsme poprvé ochutnali v Albertu. Jelikož to byla ale limitovaná nabídka, rozhodli jsme se ji pro její velký úspěch vytvořit sami. Uvidíte, že recept je neuvěřitelně jednoduchý, zabere vám pouze pár minut a pomazánku můžete skladovat v lednici až 5 dnů. Pochybuji ale, že se těch pěti dnů dožije, my ji snědli na posezení. 


© 2019 Sonda do duše študákovy. Všechna  práva vyhrazena (tak bacha, nebo vám tatínek vyhlásí válku).
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky